Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

XWave: Απεικονίστε τις σκέψεις σας!

xwave thumb XWave: Απεικονίστε τις σκέψεις σας!Τι θα λέγατε αν μπορούσατε να απεικονίσετε την εγκεφαλική σας κατάσταση στην οθόνη του iPhone σας;
Αυτό ακριβώς σας υπόσχεται το XWave – μια παράξενη συσκευή η οποία εφάπτεται στο κεφάλι σας και διαβάζει τις σκέψεις σας!
Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα τις “μαγικής” συσκευής που διαβάζει την σκέψη μέσω της δωρεάν εφαρμογής XWave iPhone, η οποία απεικονίζει την κατάσταση του εγκεφάλου σε διάγραμμα στην οθόνη του iPhone σας!
Η συσκευή κοστίζει<…>
100 δολάρια και αναμένεται να κάνει θραύση. Συνδέετε απλά στην είσοδο των ακουστικών, φοριέται στο κεφάλι του χρήστη όπως ακριβώς τα ακουστικά κεφαλής και αναλύει τις σκέψεις σας απεικονίζοντάς τες σε γράφημα μέσω των αισθητήρων που διαθέτει στο μπροστινό μέρος της.
Η συσκευή επικοινωνεί με τη δωρεάν εφαρμογή του iPhone και μόλις ξεκινήσει να λαμβάνει στοιχεία τα αναλύει και τα απεικονίζει αντίστοιχα αναλύοντας την εγκεφαλική κατάσταση του χρήστη.
Η συσκευή αναγνωρίζει κατά πόσο είστε χαλαρός ή σφιγμένος και κατά πόσο ο εγκέφαλος βρίσκεται σε εγρήγορση ή νιρβάνα αλλάζοντας χρώματα και κυματομορφές.
Προφανώς δεν πρόκειται για επιστημονική ανακάλυψη αλλά για ένα διασκεδαστικό gadget.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου