Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Στα διόδια Ελευσίνας και Αφιδνών περισσότερα από 5000 ταξί - Κρυφά μέσω SMS σχεδιάζουν τις επόμενες κινήσεις τους

- Ανοιγόκλειναν τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου οι οδηγοί ταξί μέχρι και το απόγευμα
- Επεισόδια με χημικά μετά την άκαρπη συνάντηση με τον υπουργό – Πήγαν να εισβάλλουν στο υπουργείο
- Αποκλεισμένο επ' αόριστον το αεροδρόμιο των Χανίων - 300 ταξί από την Πελοπόννησο ανεβαίνουν στην Αθήνα
- Χιλιάδες ταξί και στα διόδια στα δύο εθνικά οδικά δίκτυα που κατά στιγμές τα ανοίγουν


Εκοψαν στα δυο την Δυτική Ελλάδα, έχουν αποκλείσει αεροδρόμια στην Κρήτη και με αυτό τον τρόπο....
νομίζουν οτι ασκούν πιέσεις στην κυβέρνηση για να ικανοποιήσει τα αιτήματά τους! Το αποκορύφωμα ήρθε με τη γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου με τους οδηγούς ταξί να παίζουν με τα νεύρα χιλιάδων οδηγών, αφού την ανοιγόκλειναν μέχρι νωρίς το απόγευμα.
Και δεν έμειναν μόνο σε αυτό, αλλά οι οδηγοί ταξί στη Θεσσαλία έκλεισαν λίγο πριν τις 5 το απόγευμα τα Τέμπη, κόβοντας ουσιαστικά τη χώρα στα δύο.




Το απόγευμα έλυσαν τον αποκλεισμό στα Τέμπη, αλλά εξακολουθούν να παραμένουν στο σημείο. Από τις έξι το απόγευμα συνεδριάζουν και οι ιδιοκτήτες ταξί της Θεσσαλονίκης για να καθορίσουν τις περαιτέρω κινήσεις τους.

Το μεσημέρι, ιδιοκτήτες ταξί του Κιλκίς πραγματοποίησαν δεκάλεπτο συμβολικό αποκλεισμό του τελωνείου των Ευζώνων, μόνο στο ρεύμα της εξόδου, ενώ νωρίτερα συνάδελφοί τους από το νομό Κοζάνης «απελευθέρωσαν» για ένα δίωρο τα διόδια της Εγνατίας Οδού, στο ύψος του Πολύμυλου, επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των αυτοκινήτων.

ΦΩΤΟ NEWSIT

Μέρα με την ημέρα οι ιδιοκτήτες ταξί μπήγουν όλο και πιο βαθιά το μαχαίρι στην καρδιά της τουριστικής περιόδου οδηγώντας δεκάδες κλάδους σε απόγνωση!

Η σύγκρουση με την κυβέρνηση έχει οδηγηθεί πλεον στα άκρα και μάλιστα από εδώ και πέρα τα πράγματα γίνονται ιδιαίτερα επικίνδυνα αφού κανείς δεν θα γνωρίζει εκ των προτέρων που θα γίνει η επόμενη κινητοποίηση των ταξιτζήδων.

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου